2009. április 14., kedd

Szülinap

Jelentem tegnap ismét elmúltam 18! :)
Mivel a névnapom pedig szombaton lesz,ezért egy játékot hírdetek. Aki kommentel április 18-ig (április 18, 18 óra a határidő) erre a bejegyzésre és elárulja a legnagyobb sikerét és legsikeresebb lépését kreatív életéből,az részt vesz egy sorsoláson,ahol egy általam készített meglepit fog kapni. (hasonló látható a blogomon és nem az előző bejegyzésemnél lévő táskaszerűség:)!)

6 megjegyzés:

Tigrislilijom írta...

Gratulálok a nevezetes eseményekhez :-)

Zsuzsi írta...

Boldog mindenféle ünnepet :D

Legnagyobb kreatív tettem, hogy megvettem a varrógépemet. Annyi örömet ad...
És a legnagyobb sikerem, amikor a gyerekeim örülnek az általam varrott babának, ruhának, dicsekednek vele, és mások is megdícsérik azt. Pl legutóbb a poncsókat, mostanában van szezonja, sokan megdícsérték már :)

Priscilla írta...

Boldog ünnepeket Neked!

A legsikeresebb kreatív tettem az volt, hogy annak idején elmentem egy patchwork tanfolyamra Sydney-ben és onnantól kezdve függő lettem :-)

a legnagyobb sikerem nekem a fiam halas falvédőja - lásd blogom - a gyerekeim szerint mindig az aktuális varrásom, most pl. a matrjoska babák örvendenek nagy népszerűségnek :-)

Kriza
priscillacraft.blogspot.com

KicsiKató írta...

Boldog szülinapot!! Én 25-nél ragadtam le, idén harmadjára fogom megülni:)))

A legsikeresebbnek akkor érzem magam, mikor egy csöpp kétéves az általam varrt táskát cipelgeti a vállán, vagy mikor mosolyt fakasztok az sk ajándékaimmal...

De pl. tegnap este is percekig ugráltam örömömben, mikor ezernyi kudarc és viszontagség után megvarrtam életem első (de nem utolsó:) hagymaszoknyáját:)))

leda írta...

Először is Isten éltessen sokáig!
Legjobb kreatív lépésem az volt, amikor tavaly nyáron beiratkoztam egy pw-tanfolyamra. Szerintem egy életre megfertőződtem. Legnagyobb sikerem pedig egy osztálynapló volt. A gyerekek azóta is boldogan mutogatják, hogy ezt bizony Adél néni varrta nekik a saját(!) kezével, tehát nagyon kell rá vigyázni :)!

Dóri írta...

Gratulálok a 18-hoz. :)
Én is a varrógép megszerzése után követtem el a legkreatívabb dolgokat, ha jól emlékszem.
Próbáltam visszanézni, hogy melyik is volt a leg..., de azt hiszem mindig az volt a leg, amelyik éppen elkészült. Valamelyikre azért vagyok büszke, mert nekem nehéz volt és sikerült, valamelyikre azért, mert heteket gondolkoztam rajta, hogy hogy lehetne a tökéletes, valamelyikre meg azért, mert bár kevésbé nehéz, de annál nagyobb örömet okoztam vele.