2009. augusztus 31., hétfő

Készüljünk együtt

a karácsonyra!
Azt a "játékot" találtam ki, hogy készülhetnénk együtt a karácsonyra. Én minden esetre elkezdek egy hét múlva. Aki akar velem tarthat. Készíteni fogok/fogunk:
  • asztalterítőt
  • tányéralátétet (a reggeli és uzsonna is hangulatos legyen:))
  • asztali futót
  • fenyőfatalp-takarót
  • ajándéknak valókat (pl.:notesz, ajándéktartó kis csizma...).

Aki jelentkezik erre az együttvarrásra, készülődésre az kérem jelezze egy kommentben,mert szeretném kirakni egy blogrollba őket, hogy aztán megnézegethessük egymás alkotásait.

Amennyiben legalább 15-en összegyűlnénk, akkor egy kis ajándékot is adnék a végén a kitartóbb készülődőknek. (Nem titkolom: akik legalább három dolgot elkészítenek, azok között egy legalább 3m-es anyagcsomagot sorsolok ki, aki pedig ötöt is elkészít a szemünk láttára, azok választhatnak egy keresztszemes készlet és egy quilt-kesztyű között.)

A készülődés vége legyen november 30.

Van kedvetek velem tartani?

U.i.: Én minden tárgy elkészítéséhez adok egy-egy mintát, leírást. Aki akarja azt készíti el,akinek van már terve,mert tavalyra akarta például,de még nem valósította meg, az azt. A lényeg, hogy mostani varromány legyen.Lehet keresztszemes, lehet foltvarrott...

Azért gondoltam a blgolistára, hogy meríthessünk egymás munkáiból ötleteket, inspiráló legyen az a számunkra és nem utolsó sorban ösztönző.A bloglistára bármikor fel lehet kerülni, ha később akar csatlakozni valaki hozzánk.

Egy-egy munka elkészítésének nincs határideje. (Azért sem,mert nem biztos, hogy mindenki akar pl.tányéralátétet készíteni, de meg is gondolhatja magát, aztán később mégis megvarrja.)Én kb.:10-14 naponta gondoltam egy-egy új "mű" elkészülését, de majd meglátjuk.

Aki szeretne a jutalomból is részesülni azt viszont arra kérem, hogy legkésőbb szeptember 15-ig kommenteljen IDE, hogy csatlakozik ehhez a készülődéshez.

20 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Nekem nagyon sok kedvem lenne:) Karácsonyi dekorban nagyon szegényes vagyok, évről évre gyűjtögetem az inspirációt, hogy aztán december 24-én csalódottan konstatáljam, nem haladtam semmit. Hátha ez ösztönözni fog:)

Pár részlet érdekelne, hogy gondoltad: lenne egy-egy darabnak elkészítési határideje vagy mindenki akkor és azt varr karácsonyi témában, amit akar?

KicsiKató

Dóri írta...

Micsoda ötlet. Tényleg időben el kellene kezdeni ezeket. És hogy gondoltad ezeket? Valami egyforma szabásminta alapján készítenénk (nyilván más méretűek az asztalaink, de azért valami kiindulási alap lehet), vagy csak úgy mindenki teljesítse, hogy varrjon terítőt, fenyőtalp-takarót stb?

Ibcsy írta...

Engem érdekelne:-)

Ejjkukk írta...

Jelentkezem is, mert ez is jó csapatépítő, csakúgy mint Colette játéka!
A kérdésedre meg: igen megkaptam, csak sajnos nagy bajaim vannak a levelezéssel! Így itt jelzem, hogy tudom, hova menjen az ajándék. És azt is írom, hogy nemsokára megy, csak meg kell oldanom még egy dolgot, hogy repülhessen a csomag. Amúgy a munkahelyes bejegyzésemen is látható....:P

Frivolina írta...

Nagyon tetszik az ötlet:) Szeretnék veletek készülődni.

kereni írta...

Az ötlet szuper, én is csatlakoznék.

mammka írta...

remek ötlet,csak a kötelező dolgokkal bajom van.:)
Azért igyekszem tartani a határidőt...van egyáltalán az egyes daraboknak? Már más is kérdezte ezt.
Ember tervez,család,munkahely,élet végez...:(
De optimista leszek...:)Legfeljebb kihullok útközben....Akkor haladtam már.Na,nem a kihullásban,hanem a varrásban.:)

mammka írta...

Újra elolvastalak és be is írtad: az egyes munkáknak nincsen határideje.
Ez jó.:)

mammka írta...

Még1: anyagot köszönöm nem kérnék jutalomnak,HA ESETLEG én kapnék ,mert elönt a halom.:)

Ida13 írta...

Szeretettel látlak titeket!

Kereni: nem találtam sem mail-címet, sem blogelérési lehetőséget,így tudtam megoldani a blogrollon. Nem gond?

mammka:minél többet kell elkészíteni a lehetőségek közül!:):)

Kitalálok valamit, hogy mindenkinek jó legyen.

SILERIKA írta...

Engem is inspirálna egy ilyen közös varrás! Néha tele vagyok munkával, néha meg semmi.Persze vevő vagyok minden ötletes dologra is.:))

Lonci írta...

Ötletem van, időm annál kevesebb:-))) De majd meglátjuk, ahogy mammka mondta, menet közben ..... az ember nem mindig azt csinálja amit szeretne!

Ducika Ducila írta...

Hohó! Ebből én sem matadhatok ki! Főleg, ha egy kesztyű a tét! De!Én saját, tavalyról kimaradt ötleteket szeretnék mevalósítani. Bocs, lehet, hogy alul diszponált vagyok: Mindegy, hogy mit készítek? Ha karácsony, akkor még a wc kefe is csillogós:-) (Na jó, az alapból ezüst színű.)

Ida13 írta...

Üdv Ducika Ducila! Az "ajándéknak valók"-ba sokminden belefér.Azért a fenti kategóriák közül szívesen látnék néhányat,de mint az szerintem egyértelmű,nem kell AZT és ÚGY megvarrni, amit és ahogy én.
:)

Mehike írta...

Most vettem észre ezt a lehetőséget.Én is jönnék közétek:-)

Edina írta...

Ez szerintem is jó ötlet, csatlakozom hozzátok! :)

Bea írta...

Lehet még csatlakozni? :)
Én pl. elkavartam valahová a karácsonyfa-szoknya sablont, amit egy echte amerikai darabról koppintottam le, és most nincs kedvem kísérletezni.

abk írta...

Kedves KicsiKató!

Bár elég régen tetted közzé a felhívást, csak most bukkantam rá. :-(
Lehet még csatlakozni?
Referenciaként: http://christmascountdown.blog.hu/2009/04/07/hogy_kicsikato_orulhessen
:-D :-D :-D

Köszönöm a válaszod:
Erika

abk írta...

Hát én egy vak láma vagyok. :-(

Az első megjegyzés küldőjét "láttam" a cikk szerzőjének. Elnézésedet kérem!

A csatlakozási szándékom szeretném megerősíteni. :-D

林宥嘉yoga írta...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色