2009. szeptember 20., vasárnap

Karácsonyi készülődőkhöz egy kérdés

O.K. A moziba menetel már nem aktuális. A véleményeteket ennek ellenére szívesen elolvasnám, ha lenne valakinek közületek. (A párom még azt a cselt is bevetette, hogy ebben a filmben sok pw takaró van. :):) )
A Karácsonyi készülődésnél ( http://branida.blogspot.com/2009/08/keszuljunk-egyutt.html )az ajándékozás lehetőségét 15 jelentkezőhöz kötöttem. Sajna ez nem teljesült. :(


Nem szeretnék viszont csalódást okozni azoknak, akik jelentkeztek. A 12 lelkes ember. :) Folyamatosan formálódik bennem, hogy mi is lehetne a "kárpótlás".

Mit szólnátok a következőhöz: 4 Karácsonyi készülődős dolog elkészítése nov.30-ig, azok publikálása a blogotokon és egy hivatkozás, hogy erre a játékra készült (esetleg, a kis képecskével együtt:O). Cserébe azok közül, akik teljesítik,két nevet húzok ki. Az első az akkor felajánlott ajándékok mindegyike közül választhat, a második pedig a megmaradt két ajándékból választhat. Vagy maradjon az eredeti verzió 12 emberre alkalmazva annyi megkötéssel, hogy hivatkozzon a játékunkra?Titeket melyik motivál jobban?


A linklistára játékon kívül még fel lehet kerülni, ha valaki ezek után kap kedvet az együtt-készüléshez. Csak jelezzen.

4 megjegyzés:

Ducika Ducila írta...

Okés. Így is úgy is készíti az ember az ajándékokat, csak az a gondom, hogy ha itt megmutatom, már sejthetik, hogy kié lesz... azaz lelövöm a poént. Vagy... úgy egyszerűbb, ha az "apraját" mutatom...

Frivolina írta...

Úgy gondoltam, ebben a játékban nekem a legnagyobb nyeremény a jó társaság lesz. Ha nem kerülök nyeremény közelbe azt sem bánom. Inspirációnak elég számomra a lehetőség:) Azt én is sajnálom, hogy nincs ki a létszám.

Mehike írta...

Engem már az inspirál, hogy együtt készülődünk. Remélem a héten a terítőket el tudom készíteni aztán jönnek a többiek:-)

SILERIKA írta...

Restellem, de le vagyok maradva a varrással! Majd igyekszem azért. :) A lényeg a közös varrás lenne, de örülnék a nyereménynek is. :))