2010. március 2., kedd

Két (4db) blokk már megérkezett

Megkaptam két helyről a blokkokat és CSODÁLATOSAK! Annyira szeretném mutatni nektek, de az elemek...Ahogy az lenni szokott.
Edina, Frivolina köszönöm. ( A rózsaszín meglepi Frivolinától gyönyörű és a lányom ragyogó arccal kiálltotta, hogy EZ RÓZSASZÍN!!! Szép!)

5 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Annyira, de annyira el vagyok maradva... Ha hétfőn adnék fel két blokkot, az már nagyon-nagyon illedelmetlenül:) későn lenne?:)))

Abile írta...

Szerintem én kb. pénteken fogom tudni postázni. Egy postacímet küldj nekem légyszi az abilekuckoja@gmail.com emailre ahova küldhetem!
Képeket szívesen néznék meg az elkészültekről, mert én is rózsaszín-fehérben gondolkodtam és nyakkendőblokkban... Remélem nem ugyan olyat kaptál... :o)))

Edina írta...

Örülök, hogy tetszik, és hogy rendben odaért :)

Frivolina írta...

Örülök, hogy minden rendben:) A rózsaszínt akkor találtam ki, mikor olvastam az előző bejegyzést és úgy gondoltam megtámogatlak még egy kis rózsaszínnel. Hátha felvidít:)

日月神教-任我行 írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛