2010. június 6., vasárnap

Nyaralni, de hol?

Nem tudok varrós dolgot mutatni most. :(
Szeretnék viszont segítséget kérni tőletek. (majdnem azt írtam, hogy 'Cserébe viszont segítséget szeretnék kérni') A párom nyaggat, hogy idén menjünk valamerre nyaralni a két gyerekkel. Mióta összeházasodtunk nem voltunk sehová. SEHOVÁ!!! Mit tudnátok ajánlani kevés pénzért akár kishazánkban, akár külföldön ami nem 2-3 napot jelentene? (kb. 100.000 HUF-ból jöjjön ki)
Előre is köszönök MINDEN javaslatot, ötletet.
(sátorozás nem megy)

6 megjegyzés:

mmama írta...

Kedves ! Írnék neked konkrét, de nem tudom hová ?

Bebi írta...

Szia!
Mi két gyerekkel megyünk Parádfürdőbe. 7 éves korig minden ingyenes, nekünk a félpanzió 11000 ft/fő. A hely Erzsébet park hotel. http://www.erzsebetparkhotel.hu/
Nézz körül, érdemes...

Cila írta...

SZia!

Bogácson a Borostyán Appartman szuper jó, mi tavaly egy tökéletesen felszerelt 60nm-es appartmant kaptunk 4ággyal, és 4napra 15ezer volt összesen aug végén. A strand 400-600Ft volt, van azt hiszem, h 8 medence, az egyik kristálytiszta gyerekmedence egy érdekes óriás lasztival a közepén, amire felmászhatnka a kölköcik és lecsúszhatnak róla. Mi 30ezerből voltunk 4napig, étteremben ettünk, strandoltunk, fagyiztunk, játékot vettünk, stb és utaztunk is. Nincs messze Bp-től, gyógyvíz. Tovább is van, mondjam még?

szmari írta...

Amit én ajánlok messzi van ugyan Bp-től, kicsit:-)) drágább is, mint az előző, ez akkor jó, ha nem csak fürdőzni akartok. Rengeteg a látnivaló, hatalmas sétákkal minden elérhető a tanyáról, ami nem az a klasszikus tanya, de mégis csendes egy városi, nagyvárosi ember számára.
A rászánt összegből 5-6 éjszaka, biztos kijön úgy, hogy étteremben esztek,de, ha jól felpakoltok hazaiból reggelire vacsorára, sokat lehet spórolni. A háziak pedig (akik nem ott laknak) segítenek, hogy mit, hol, mennyiért érdemes.
Szarvas szerintem az ország egyik legszebb városa... mi szeretünk nézelődni... ott van mit.
Csak 1x voltunk 5-en,(+ 2 kicsi eb, akik házon kívül laktak) de szívem szerint minden nyáron odamennék, csak ugye sok mindent nem láttunk még kicsi országunkban és ezért vagyunk sehova se visszajárók.
http://farkastanya.uw.hu/index.html
itt írok róla:
http://szmari.uw.hu/fv/farkas/farkastanya.html
meg itt:
http://sz-pont-marika-foltos-dolgos.freeblog.hu/archives/2010/03/17/Nyaralas-ajanlo/
Ja és nem reklám, csak tényleg nekem a legjobb hely volt, ahol az utóbbi években jártunk...na meg, mert a korábbiakban mi sem jártunk:-))
Bevallom a háziakkal is jól összebarátkoztunk, néha váltunk még pár sort, a mai napig is..
Remélem sikerül jót találni(tényleg nem könnyű a választás) és kellemes lesz a nyaralás. Sok sikert hozzá!

Cila írta...

Kedves Ida 13! Ennek a bejegyzésnek köszönhetőenéppen most indulunk Parádfürdőre, az Erzsébet Park Hotelbe. Nem gondoltam volna, hogy idén ennyiből megússzuk ilyen jó körülmények közt a nyaralást. Utána írok, hogy tényleg minden olyan szuper volt-e, mint ahogyan kigondoltuk.
Puszi és köszönöm!

kata írta...

Kedves Ida, nézd meg ezt az oldalt, remélem segítek vele! üdv: Kata
http://www.anna-holiday.hu/