2010. június 18., péntek

Nyaraltunk

Sok-sok köszönettel tartozom NEKTEK! NEKETEK is köszönhetem, hogy végül elmentünk nyaralni. Az összes lehetőséget elfogadni nem lehetett, de úgy vettem észre, hogy sokunknak vált hasznára az itt megadott elérhetőségek, lehetőségek. Mi végül Siófokra mentünk. Egy nagyon kellemes apartmanban laktunk. (Akit érdekel szívesen elküldöm e-mailben  az elérhetőséget.) Az előszezonnak köszönhetően viszonylag olcsó, cserébe hideg volt. Kissé kárpótolhatott az apartmanhoz tartozó medence bennünket. Néhány kép ízelitőül a hangulatokból.Áthajóztunk Balatonfüredre. Ugye milyen szépeket lehet ott venni? (nekem csak lencsevégre)


Balatonlellére mentünk át, hogy homokos partot is próbáljunk. Legjobb lett volna egyből odamenni? Ezt a részt élvezték a legjobban a gyerekek és mi is. A víz is sekélyebb volt, így melegebb is.


 Azt olvastam valahol, hogy milyen jól erősít, ha futunk a majdnem térdig érő vízben. A párom ezt felvette videóra. Az a baj csak vele, hogy fogyasztószernek jó ugyan ez a videó, mert nem csak az étvágyat veszi el, hanem még hányingert is csinál, de a központi idegrendszerre is hat.

4 megjegyzés:

Ili írta...

Jó olvasni, hogy a rossz idő ellenére jól éreztétek magatokat!Hamar el szaladt ez a pár nap!
A videót nem látom. Vagy csak írtál róla, de nem mutatod??

Bea írta...

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Jó is a Balaton. :)

Cila írta...

Örülök, hogy nektek is sikerült! Ne a hidegre figyelj, hanem arra, hogy együtt, négyesben, boldogan, vidáman. A gyerekek öröme a legnagyobb, hát akkor most tele voltatok nagy dolgokkal.
Az meg, hogy nem fogsz a baywatchban futni?! Na, most mondd... annyira akartad?
De én több finnyogást magadra nem akarok hallgatni! TÉGY MAGADÉRT!!! Tessék leülni varrni! Valamelyik discovery-n szokott lenni egy műsor: mit ne vegyél fel címmel. Na, ha azt nézed, akkor még tanácsokat is kaphatsz, hogy mit igen és mit ne végy fel. Senki sem tökéletes, hidd el. A ruháddal korrigálhatod és ha te elfogadod, akkor majd más is el fog.

Frivolina írta...

Örülök, hogy jól nyaraltatok, remélem pihentető is volt:)
Azt hiszem idén nem lesz jó időpont a nyaraláshoz ami a hőmérsékletet illeti:(