2010. június 25., péntek

Táska és neszi

Mondtam, hogy szeretem a pöttyöset? Én mondtam, hogy szeretem a pöttyöset!
Ráadásul ez a táskafazon nagyon megtetszett. Eleinte nehéznek tűnt a varrása, aztán rá kellett jönnöm, hogy nem is annyira az.
Ti hogy vagytok a pöttyössel?

Varrtam is végre.
Méretei szélességben: 36-50cm, magasságban: 35cm. Fülei teljes hosszában 76cm hosszúak. Van egy belső zsebe ketté osztva. Zippel záródik. yo-yo virágok a díszei.
A neszi 12cmx17cm.
Nagyon szeretem!

8 megjegyzés:

Cila írta...

Örülök, hogy jobba kedved!
És annak is, hogy varrtál.
De mikor láthatok már egy ruhadarabot?

Kriszta írta...

Óóóóóó, ez nagyon nagyon szép, nekem szerelem első látásra :)

Ili írta...

Nekem is nagyon tetszik a pöttyös, de még egy icipici darab pöttyös anyagom sincs!!! Még csak egy éve gyűjtögetem az anyagaim!!

Hencsilli írta...

Én is szeretem a pöttyöset! Van nekem is pöttyös táskám, sőt a húgomnak is varrtam már egyet, és kettőt még rendeltek, mert látták nálam a táskámat. Úgyhogy szerintem elég sokan szeretjük :)

Cila írta...

Az apró pöttyös tutti jó választás mindid, mindenkor. Olyan kis vidám. Táskának, rövid nacinak, halásznacinak, mindennek oké.
És látom ám, hogy egy angol-magyar szótár bújkál abban a táskában:-)

Jutus írta...

Imádom a pöttyöset,eszembe juttatja a fiatal kori emlékeimet!!!:)) Volt egy kék pöttyös,rövid buggyos ujjú blúzom amit imádtam és abban mindíg boldog voltam!!!!Ha meglátom a pöttyös táskád, az jut róla az eszembe és boldog vagyok!!!:DDD

Peg - Happy In Quilting írta...

Andi I love them...the fabric is gorgeous...

Mammka írta...

Milyen vidám! és milyen ügyes ,szorgos vagy!!!!Én nem tudom mikor varrok már végre...Igaz,a lakásban még nagy a káosz/festés/.
Úgy örülük és köszönöm,hogy visszajelzel,amikor felteszek hozzám valami léleknek valót!
Kicsit arra szoktam gondolni,hogy sokan talán únják...Dehát akkor majd nem olvassák.:) ha már kettőnknek segít,az jó arány.:)