2017. január 8., vasárnap

Tavaly

Keveset írogatok mostanság ide. Nem, mintha nem lennének gondolataim (néha gondolok arra, hogy talán jobb lenne, ha nem lennének), csak nehéz összefüggő szövegbe formálnom. Így amolyan skiccekbe szedem az elmúlt évet, már ami érzelmileg, varrásilag...fontosnak tűnik most:
- Felvételi a fiamnak 6 osztályosba.
- Versenyek a lányomnak taekwondoban.
- Felvették.
- Egyre jobb a csaj. OB-n is és nemzetközileg is. Nem semmi! Megéri a munkát. ( OB I és III. ; Karlovacból egy ezüsttel és egy bronzzal jöttünk haza; Kassán pedig ezüsttel és arannyal zártunk.)
- Fiú országos negyedik természetismereti versenyen. Alig készült! ANNYIRA büszkék vagyunk! (Nem győzünk hálásak is lenni a jó fejéért.)
- Görögkatolikus hittanverseny országos 3. a fiú. Borzasztóan sokat kellett rá tanulni!!! Tényleg nagyon sokat és nagyon részletesen.
- Szoknyát kéne varrni. Nem tudom melyiket. Irány a Pinterest. Mennyi van, te jó ég! Melyikkel kezdjem? Amíg nem tudok választani inget varrok a fiamnak, magamnak, lányomnak. Férjnek nem varrok. Nem.
- Nadrágot varrok magamnak, lányomnak.
- Lány megy a táborba. Rövidnadrág kell. A boltiakból kint a mindene és nem szereti, tehát ismét varrás. Két példányban. Megjegyzés: csajnak jó érzéke van az anyagválasztáshoz. A jó fazonhoz nem mindig, de minta, szín, minőség...azt nagyon eltalálja. (Vigyem mindig magammal beszerzésre?)
- Nyári felsők varrása a lánynak.
- Év végén, tényleg Szilveszter napján elkészül a télikabátom is.
- 2016-ban nem sikerült a szoknyás terveket megvalósítani. (Mire hezitálok ennyit, de komolyan? Ha egymás után ilyet-olyat is csinálnék, akkor most dőzsőlnék a szoknyákban.)
- Kötöttem és horgoltam is. Sál és sapka a lányank (PUHI!!!!), sapka a fiamnak és egy kámzsaféleség magamnak (PUHI!!!!).
- Kapucnis felső a fiúnak, polár kardi anyunak, csipke kardi a lánynak, csipke pulcsi szintén a lánynak....így leírva döbbenetes, hogy mennyit varrtam ruhafélét! Egy Chanel-jellegű kiskabát is sikerült magamnak, meg csipke pulcsi is magamnak is. Milyen szerencsés vagyok a párommal, hogy megtehetem.
- Még mindig béna vagyok fényképezésben. Ez úgy tűnik nem fog változni.

Nincsenek megjegyzések: